Šport > Košarka
32 ogledov

Bryant: "Kdor misli, da sem 25., naj se testira za droge"

los angeles lakers kobe bryant Reuters
Pred kratkim je strokovna komisija medija ESPN razvrstila igralce lige NBA po uspešnosti. Kobe Bryant je pristal šele na 25. mestu.

Veteran Kobe Bryant šteje že 34 let, a je še vedno prva violina Los Angeles Lakers. V lanski sezoni je imel povprečje 27,3 točke na srečanje, pred končico pa si je poškodoval ahilovo tetivo.

Še v lanski razvrstitvi mreže ESPN je bil "Črna mamba" na šestem mestu, letos je pristal šele na 25. in na to pozicijo burno reagiral. "Vsi, ki mislijo, da sem šele 25. najboljši igralec v ligi NBA, bi morali iti na test za droge," je bil oster Bryant.

Dragić izven stoterice

Med prvih deset košarkarjev v ligi NBA so se prebili LeBron James, Kevin Durant, Chris Paul, James Harden, Russell Westbrook, Stephen Curry, Dwight Howard, Kyrie Irving, Derrick Rose in Marc Gasol. Goran Dragić je med 500 igralci na 107. mestu, še lani je bil 83. Rahlo je napredoval Beno Udrih, ki se je iz 227. povzpel na 218. mesto.

Košarkarje je ocenjevalo 215 strokovnjakov, ki skrbijo za podobo lige NBA na mreži ESPN. Nova sezona se začne v noči na sredo po srednjeevropskem času.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.