Šport > Košarka
18 ogledov

Kobejev preprost izvor motivacije

kobe bryant EPA
Ameriški košarkar Kobe Bryant dobro ve, kje bo našel motivacijo za novo sezono Lige NBA.

''Šestica,'' je bil kratek in jedrnat Kobe Bryant, ko so ga novinarji povprašali, kakšna je njegova motivacija v prihajajoči sezoni lige NBA.

Košarkar Los Angeles Lakers je v mestu angelov preživel celotno kariero in v tem času zbral pet šampionskih prstanov. Aprila si je poškodoval Ahilovo tetivo, kar ga je stalo nastopa v končnici, v novi sezoni pa ima velike načrte.

''Pričakujem, da bomo dali vse od sebe in poskušali osvojiti naslov. Veselim se prihajajoče sezone, saj je polna ugank in negotovosti. Veliko ljudi dvomi v nas in nas izziva. Komaj čakam,'' je povedal Bryant, ki pa ne bo imel lahkega dela.

Ekipa pomembnejša od zvezdnikov

Lakersi so ostali brez Dwighta Howarda, ki se je pridružil Houston Rockets, medtem ko imata veterana Steve Nash in Pau Gasol nekaj težav s poškodbami. ''Ni pomembno, koliko zvezdnikov imaš na kupu, dokler imaš skupino igralcev, ki dobro igrajo skupaj in stremijo k istemu cilju. To je tisto, kar je najbolj pomembno,'' je dodal 34-letnik.

Los Angeles Lakers bodo sezono začeli 29. oktobra proti mestnemu tekmecu Los Angeles Clippers.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.