Šport > Košarka
22 ogledov

Bryant razmišlja o pokoju v roku dveh let

Kobe Bryant Žurnal24 main
Eden najboljših košarkarjev vseh časov Kobe Bryant mora do konca pogodbe z Los Angeles Lakers odigrati še dve sezoni. Američan pa v tem trenutku še ni prepričan, ali bo po izteku dogovora nadaljeval kariero profesionalnega športnika. Po njegovih besedah je časa za odločitev še veliko.

Pogodba v višini 58 milijonov dolarjev se bo za Kobeja Bryanta končala v roku dveh let, 33-letni košarkar pa razmišlja, ali bo po izteku dogovora z Jezerniki še naprej branil barve mesta angelov. Bryant bo takrat star 35 let in lahko se zgodi, da se bo legendarni košarkar upokojil.

"Do takrat je še veliko časa in treba bo odigrati veliko tekem. Potem ko odigram zadnjo tekmo v pogodbi, bom videl, če želim igrati naprej. Ne vem, vse je mogoče. Nisem preveč razmišljal o tem, morda se bom upokojil," je povedal Bryant, ki bo na olimpijskih igrah zastopal ZDA, ki branijo zlato medaljo iz Pekinga.

Kobe Bryant | Avtor: EPA EPA
''Po koncu naslednje sezone vam bom lahko povedal, kako sem se odločil. Večkrat se je že zgodilo, da so se košarkarji upokojili, pa nato prišli nazaj. Ne želim ponoviti te zgodbe. Sprejeti takšno odločitev je veliko težje, kot se sliši, saj je težko vedeti, kdaj je pravi trenutek za odhod,'' je dodal Bryant. Morda je zvezdnik Los Angeles Lakersov namigoval na Michaela Jordana, ki se je iz pokoja vrnil kar dvakrat. Kobe in njegova visokost Air Jordan sta se prek medijev zapletla v manjši prepir, potem ko je Bryant izjavil, da je letošnji dream-team boljši od tistega v Barceloni pred dvajsetimi leti. S tem se šestkratni dobitnik šampionskega prstana ni strinjal in se zato izjavi porogljivo nasmejal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.