Šport > Košarka
6404 ogledov

Čančar si je izpahnil prst, poglejte, kaj je sledilo

čančar Print Screen
Vlatko Čančar ni dopustil, da bi mu izpahnjeni prst preprečil nadaljevanje tekme.

Slovenski reprezentant Vlatko Čančar je s pridom izkoristil zaupanje trenerja Michaela Malona ob porazu njegovega moštva proti Milwaukee Bucks (109:120).

Štirindvajsetletnik je v dresu Denverja odigral 15 minut ter prispeval 10 točk, skok in štiri podaje ob 75-odstotnem metu iz igre (2/2 za tri točke, 2/2 prosti meti).

toronto raptors NBA Šport Dragić spet obsedel, Čančar dobro izkoristil minute

Koprčan je v eni izmed akcij utrpel izpah prsta, a ga je predstavnik trenerskega štaba zakrpal kar ob robu igrišča, tako da je tekmo lahko nadaljeval, ne da bi njegova ekipa pri tem izgubila eno samo žogo. 

"Smešno je bilo to, ker smo ravno izvajali avt in naenkrat zagledam Vlatka, kako se drži za roko in koraka proti meni. Kaj, za vraga, naj jaz naredim? Rekel sem mu, naj pusti žogo v igro in naredi osebno napako, potem pa se bomo že znašli. Dan Shimensky mu je naravnal izpahnjeni prst in z Vlatkom je bilo vse v redu," je po tekmi povedal Malone.

 
Komentarjev 1
  • Thomas_Brown 15:04 27.november 2021.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 $ in 29467 $ v zadnjem mesecu google pay doma za 3 ure dela na dan. ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦