Šport > Košarka
38567 ogledov

NBA zvezdnik po tekmi besnel zaradi Dončića: "Ne pustijo mi niti..."

Marcus Morris vs Luka Dončić Epa
Marcus Morris in Luka Dončić sta postala osrednji figuri dvobojev med Dallasom in Los Angeles Clippers.

Los Angeles Clippers so v prejšnji dveh sezonah veljali za ene izmed največjih favoritov, da osvojijo šampionski prstan in vsakič so v prvem kolu končnice naleteli na ekipo Dallas Mavericks našega Luke Dončića.

V ekipi iz mesta angelov so obakrat pričakovali, da bodo z lahkoto napredovali (v lanski sezoni so celo namerno izgubljali tekme rednega dela sezone, da bi ja v playoffu naleteli na ekipo iz Dallasa), a jim je v obeh primerih zelo zgodaj postalo jasno, da so se še kako motili.

Marcus Morris vs Luka Dončić | Avtor: Epa Epa

Kvaliteta kadra zbranega okoli Luke je resda vprašljiva, toda zato se mladi Slovenec v končnici prelevi v enega najboljših košarkarjev vseh časov, ki lahko tudi s tako slabo ekipo, kot so Mavericks, zagreni življenje glavnim favoritom lige. Pri Clippers so tako hitro spoznali, da morajo uporabiti vse možne načine, da bi zaustavili izjemnega Slovenca...

In tu na sceno stopi Marcus Morris. Eden najbolj umazanih igralcev lige, ki zna s svojimi podlimi taktikami iz ritma vreči celo najboljše košarkarje na svetu. Morris je tako v zadnjih letih zagotovo postal Lukin sovražnik številka 1, a na srečo so njegovo umazano strategijo končno spregledali tudi sodniki.

Luka Dončić Vroče strasti Šport Luka med tekmo napadel tekmeca: "Si je*eno..."

Luka se je namreč po krajši odsotnosti zaradi poškodbe gležnja in kolena vrnil ravno na drugi izmed dveh zaporednih tekem z Los Angeles Clippers in kot po kakšnem naključju se je ravno za to tekmo po daljši odsotnosti vrnil tudi Morris, ki je očitno komaj čakal, kdaj lahko spet stopi na igrišče proti mlademu zvezdniku, kateremu je v zadnjih letih tako grenil življenje.

Marcus Morris vs Luka Dončić | Avtor: Epa Epa

Toda vse skupaj se ni niti približno izšlo po Morrisovih željah. Luka je ob zmagi Dallasa naravnost blestel, Morris pa v 30 minutah na igrišču ni pustil globokega pečata.

Dejansko je opozoril nase zgolj po tekmi, ko je besnel zaradi sodnikov: "Ves čas jih imam za petami. Še govoriti ne morem z Luko, še dihati mi ne pustijo v njegovi smeri," je bil po tekmi jezen Morris, ki pa se ne bi smel pretirano pritoževati nad sodniškim kriterijem, saj so sodniki enemu izmed najbolj znanih NBA grobijanov v pol ure igre dosodili vsega dve osebni napaki.

luka dončić Posrečen odgovor Šport Šef Dallasa: "V tem trenutku verjetno prodajajo Dončića"
Komentarjev 1
  • Marion_Howser 15:06 25.november 2021.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 $ in 29467 $ v zadnjem mesecu google pay doma za 3 ure dela na dan. ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

Sorodne novice