Šport > Košarka
16466 ogledov

Dončićev trener spregovoril o situaciji z Luko in kdaj upa, da se bo vrnil

Jason Kidd in Luka Dončić Profimedia
Dallas Mavericks so izgubili obe letošnji tekmi, na katerih je manjkal Luka Dončić.

Slovenski košarkarski as Luka Dončić je izpustil še drugo zaporedno tekmo Dallasa (dva poraza proti Phoenixu), potem ko so iz ekipe pred prvo sporočili, da zagotovo ne bo nastopil, medtem ko so nastop na drugi tekmi označili kot malo verjeten.

Bilo bi veliko presenečenje, če bi se prvi zvezdnik Dallasa že ta vikend vrnil na košarkarska igrišča (strokovnjaki so napovedovali, da bo izpustil vsaj vse štiri zaporedno gostujoče tekme ter se v najboljšem primeru vrnil konec novembra, ali v začetku decembra), toda glavni trener ekipe Jason kidd deluje zelo pozitivno v svojih napovedih.

Slednji je bil namreč zelo zadovoljen z videnim na treningu in ogrevanju pred drugo tekmo s Phoenixom, ko se je na igrišču pojavil tudi Luka, kar je vsekakor dober znak.

Dončić, ki trpi za zvinom gležnja in kolena, se je tako pridružil določenim vajam ter Kidda prepričal, da je možno, da se vrne že za nedeljsko tekmo proti Los Angeles Clippers.

Kidd je tako izjavil, da če bo Luka lahko treniral v soboto, da glede na to, kar je do sedaj videl na treningih, lahko upa, da bo Slovenec nared že v nedeljo.

Obenem pa je poudaril, da imajo močno ekipo tudi brez Dončića ter da njegova poškodba ne sme biti izgovor za slabe rezultate: "Kljub temu, da nimamo Luke, imamo še vedno zelo talentirano ekipo. Z njo moramo biti konkurenčni tudi ekipam na najvišjem nivoju."

lamelo ball #2 Šport Prehitel ga je samo Luka Dončić porzingis Porzingis iskreno Šport KP-ja vprašali, kako je igrati brez Dončića, odgovor pove vse
Komentarjev 1
  • Jewell_Hart 11:45 21.november 2021.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 $ in 29467 $ v zadnjem mesecu google pay doma za 3 ure dela na dan. ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

Sorodne novice