Šport > Košarka
2988 ogledov

Če to ni dober znak glede Gogija in EuroBasketa ...

Goran Dragić Anže Petkovšek Goran Dragić na ogledu pripravljalne tekme moške košarkarske članske reprezentance v Celju, Slovenija - Nizozemska.
Predstavo proti Nizozemski si je ogledal tudi slovenski kapetan.

Goran Dragić se je med tednom mudil v ZDA, kjer je sklenil sodelovanje z ekipo Chicago Bulls, že dva dni kasneje pa si je v Celju ogledal pripravljalno tekmo med Slovenijo in Nizozemsko. 

To je verjetno odličen znak, da se bo pridružil slovenski izbrani vrsti in ji bo na voljo tudi v prihajajočih kvalifikacijah za svetovno prvenstvo in septemberskem EuroBasketu. Potrditve tega sicer še ni, uradna odločitev o nastopu najkoristnejšega igralca evropskega prvenstva izpred petih let naj bi bila sicer znana do konca tega tedna.

Pred tekmo se je sicer samostojno ogreval tudi novi član Barcelone Mike Tobey, ki se je tako kot Vlatko Čančar izbrani vrsti pridružil danes. Luka Dončić se bo reprezentanci pridružil naslednji teden.

Goran Dragić | Avtor: Anže Petkovšek Goran Dragić na ogledu pripravljalne tekme moške košarkarske članske reprezentance v Celju, Slovenija - Nizozemska. Anže Petkovšek

 

Komentarjev 1
  • radovednica 08:10 05.avgust 2022.

    Pa kdaj boste prenehali s tem ali bo ali ne bo igral? Koga pa to zanima? Ta glupi ćefur si je nagrabil milijone, ali res kdo misli, da nekoga zanima igrati, da ti potem, kot leta 2017, za evropski naslov, ...prikaži več ponudijo 50000 € nagrade za celo ekipo?? ha, ha,. 50 milijonov bi bilo malo. A kje vzeti? Petrolu, Leku, Krki, Zavarovalnicam in podobnim izkoriščevalskim parazitom!!!

Sorodne novice