Šport > Košarka
186 ogledov

Cedevita Olimpija dobila evropske tekmece

Cedevita Zagreb Petrol Olimpija Reševalni pas/Twitter
Znana je sestava skupin za prihajajočo sezono košarkarskega EuroCupa.

Košarkarji Cedevite Olimpije bodo v evropskem pokalu v sezoni 2019/20 nastopali v predtekmovalni skupini C, v kateri so po žrebu v Barceloni še Darüşşafaka Tekfen (Turčija), UNICS Kazan (Rusija), Brescia (Italija), Joventut (Španija) in Nanterre 92 (Francija).

Tekmovanje v evropskem pokalu, ki poteka pod okriljem Uleba, se bo začelo 1. oktobra in se bo s prvim delom končalo 18. decembra. 

V šestnajstino finala se bodo uvrstile prve štiri ekipe iz štirih predtekmovalnih skupin.

Martin Krampelj Creighton Prestop Šport Cedevita Olimpija iz ZDA pripeljala obetavnega Slovenca

V skupini A so grški Patras, izraelski Maccabi Rishon Lezion, nemški Ulm, andorski MoraBanc, monaški AS Monaco in italijanski Virtus Bologna. 

V skupini B so srbski Partizan, ruski Lokomotiv Kuban Krasnodar, litovski Rytas Vilnius, italijanska Umana Reyer Benetke, turški Tofaş Bursa in francoski Limoges. 

V skupini D so španska Unicaja Málaga, turški Galatasaray, črnogorska Budućnost iz Podgorice, poljska Gdynia, italijanski Dolomiti Energia Trento in nemški Oldenburg.

Edo Murić Cedevita Olimpija Šport Prva okrepitev Edo Murić, znan tudi trener
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.