Šport > Košarka
196 ogledov

Curry razkril stanje poškodbe, LeBron hoče Vegas

Stephen Curry Celtics Warriors Epa
Gonilna sila Bojevnikov je kljub poškodbi pripravljena za nastop na četrti tekmi finala.

Zvezdnik Golden Stata Stephen Curry je v četrtek odločno potrdil, da bo igral na četrti tekmi finala lige NBA, kljub temu, da je utrpel poškodbo stopala na tretji tekmi Bojevnikov proti Boston Celtics. Kelti v velikem finalu vodijo z 2:1 v zmagah. Naslov prvaka bo osvojila ekipa, ki bo prva dosegla štiri zmage. "Igral bom," je dejal Curry na treningu v četrtek. "To je vse, kar zdaj vem."

Curry je bil v začetni peterki Golden Stata. Vodil je z 31 točkami, preden si je poškodoval nogo, ko se je znašel v gruči igralcev, ki so lovili izgubljeno žogo. Boston je zmagal s 116:100. Zasedba Warriors bo skušala doseči izenačenje na četrti tekmi finala v bostonskem TD Gardnu.

Boston Celtics Golden State Warriors NBA Šport Déjà vu: Bojevnikom tretja, Keltom odločilna zadnja

Povedal je, da ga poškodba spominja na zvin gležnja, ki ga je utrpel marca, zato ni opravil pregleda z magnetno resonanco. "Ker sem že šel skozi to, kar sem doživel v rednem delu sezone, se bom vrnil, natančno vem, kaj se mi je zgodilo in s čim imam opravka, lahko nadzorujem bolečino," je dejal Curry. "Ko sem bil včeraj zvečer pregledan, sem vedel, da mi ne bo treba iti na dodatne preiskave samo zato, ker sem to že doživel."

Curry je dejal, da je njegovo zdravljenje do zdaj obsegalo "približno deset ur in pol spanja, nekajkrat pa je nogo potopil v vedro z ledom".

Curry je dejal, da je takoj vedel, da je bila poškodba manj huda od njegove prejšnje. "Takoj, ko sem naredil nekaj korakov, nekako veš, ali lahko tečeš normalno, igraš normalno ali ne. Takrat nisem mogel," je dejal. "Včeraj sem lahko. To mi je dalo malo samozavesti, saj sem vedel, da ni tako slabo. Bomo videli, kakšen bo občutek jutri," je še dejal.

Luka Dončić Video Šport Luka Dončić v Netflixovem filmu

LeBron James | Avtor: Epa Epa

Zvezdnik moštva v severnoameriški košarkarski ligi NBA Los Angeles Lakers LeBron James, ki ga je poslovna revija Forbes nedavno razglasila za prvega aktivnega igralca lige NBA, vrednega milijardo dolarjev, ima nov cilj. Kot je razkril, želi imeti v lasti ekipo NBA in to v igralniški meki Las Vegasu, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Sedemintridesetletni košarkar je svoj nov cilj razkril v najnovejši izdaji pogovorne oddaje "The Shop". "Želim biti lastnik ekipe," je dejal James. "Vsekakor želim kupiti ekipo. Želim imeti ekipo v Vegasu."

Luka Dončić Novo razkritje Šport V Phoenixu našli izgovor za izpad proti Dallasu
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.