Šport > Košarka
24078 ogledov

Noro razkošje! Tako bo odslej živel NBA zvezdnik

1/18
Robbreport.com
Eden največjih zvezdnikov lige NBA si je omislil novo domovanje.

Le nekaj mesecev po tem, ko je z Los Angeles Lakers sklenil petletno pogodbo v višini 190 milijonov dolarjev, je Anthony Davis del tega zneska porabil za nakup luskuznega dvorca na Bel Airu v vrednosti 31 milijonov dolarjev.

To je približno 1,7 milijona dolarjev manj, kot je pred plačilom davka znašala njegova letna plača v sezoni 2020/2021 - 32,7 milijona ameriških zelencev.

anthony davis | Avtor: Epa Epa
Davis, eden najboljših košarkarjev na svetu, si je za potrebe življenja na veliki nogi izbral izbral ogromno posestvo v prestižnem predmestju mesta angelov, kjer sta v navezi z LeBronom Jamesom jezernikom lani priigrala 17. naslov prvaka lige NBA (17-15), s katerim so se na večni lestvici izenačili z večnimi rivali Boston Celtics (17-4).

Nedavno prenovljeni in dih jemajoči dvorec, ki velja za enega najprestižnejših v varovani skupnosti Bel Air Crest, se ponaša s 1800 kvadratnimi metri bivalne površine in več kot 1,5 hektarja velikim ozemljem s pogledom na Pacifik.

Notranjost nepremičnine je prepredena z vsemi mogočimi luksuznimi dodatki in okrasnimi mateirali. Vila ima osem spalnic, 12 kopalnic, kino, vinsko klet, igralnco, dve prostorni dnevni sobi z razgledom na nebo, glasbeni studio in še in še.

Zunaj se bohotijo olimpijski bazen, košarkarsko igrišče, teniško igrišče, dva ognjišča, zunanji žar z barom, jedilnica in helikopterska ploščad. Posestvo je primerno za velike zabave, hkrati pa sta za sprejem velikega števila gostov dobro prilagojeni tako zunanjost kot notranjost objekta.

Branilci naslova LA Lakers so trenutno na sedmem metu zahodne konference in se s Portland Trail Blazers potegujejo za zadnjo preostalo vstopnico za neposredno uvrstitev v končnico.

Komentarjev 3
  • luka115 08:23 16.maj 2021.

    Temu Davisu pac nic ne pomaga kes ...zgleda kot prazgodovinski clovek ...bi raje dnar ulozu v svoje telo ..izgled ...

  • jakec1575 11:29 15.maj 2021.

    Medtem ko bogata amerika dela retro evropski stil, Jankovic Ljubljano uničuje s kockami, ki jim eni celo upajo reči arhitektura.

Sorodne novice