Šport > Košarka
1559 ogledov

Dončić bo manjkal dlje od prvotnih napovedi

Luka Dončić Reševalni pas/Twitter
Znane so prve podrobnosti o poškodbi slovenskega zvezdnika v vrstah Dallasa.

Luka Dončić si je na četrtkovem treningu načel desni gleženj in tako obnovil poškodbo, ki jo je utrpel decembra.

V petek je Ljubljančan opravil pregled z magentno resonanco. Zdravniki so potrdili, da je doživel podobno poškodbo kot v zaključku leta 2019.

Decembra je Dončić začel trenirati deset dni po poškodbi, takrat je izpustil štiri tekme. Tudi tokrat pa naj bi, na srečo, šlo za blažji zvin gležnja.

Luka Dončić NBA Šport Nova čast za hudo zaposlenega Dončića

Dallas Morning Star je v petek poročal, povzeto po viru iz franšize Dallas Mavericks, da bo Dončić brez tekem "približno dva tedna, malce več ali malce manj."

Isti medij je poročal tudi o tem, da je bil tokratni Dončićev zvin sprva sicer videti hujše od decembrskega, a da so diagnoze pomirile strokovni štab Mavericks.

Prve vesti iz Teksasa so sicer navajale, da bo Dončić izpustil le petkovo tekmo proti Houston Rockets in da bi se lahko vrnil že na sobotnem srečanju proti Atlanta Hawks.

Luka Dončić NBA Šport Dončić ne bo igral proti Houstonu

Slovenec bo tako nared za All-Star vikend, ki se bo odvil med 14. in 16. februarjem v chicaškem United Centru. Do takrat bo Dallas odigral osem tekem, vključno s petkovo v Houstonu.

luka dončić | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Dončić v letošnji sezoni v povprečju dosega 28,5 točke, 9,5 skoka and 8,7 asistence na tekmo. Dallas se čvrsto drži med prvo šesterico v zahodni konferenci.

Komentarjev 1
  • itconsua 08:41 01.februar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

Sorodne novice