Šport > Košarka
8871 ogledov

Dončić izdal, kaj mu je Omić spustil po zmagoviti trojki

Epa
Alen Omić in Luka Dončić sta imela takoj po koncu tekme zanimiv pogovor.

Čeprav je slovenski "čudežni deček" s trojko v zadnji sekundi Realu prinesel zmago na Crveno zvezdo v Beogradu, pa se je z izjavo spet prikupil tudi največjim navijačem beograjskega kluba.

alen omić Slovenski šov Šport Noro! Omićev strelski rekord v senci Dončićeve zmagovite trojke

Luka Dončić je pojasnil, kako se počuti po trojki v zadnji sekundi tekme, ki je Realu prinesla zmago madridskega kluba. "Odlični in ne toliko odlično, potrebovali smo zmago. Vedno pa sem govoril, da je Zvezda ob Olimpiji, moj najljubši klub," je dejal Luka Dončić, ki je v statistiko vknjižil 24 točk, devet skokov in štiri podaje. 

Eurobasket Luka na naboru! Šport Dončića hočejo ob Goranu Dragiću

alen omić | Avtor: Profimedia Profimedia

"Počutim se odlično, rad igram v Beogradu. Mislim, da je bila tekma skoraj popolna, dobra vzdušje kot vedno. Zelo poseben občutek je, ko igraš v dvorani Pionir. Zmago smo zares potrebovali, saj smo si želeli četrtega mesta," je še povedal 19-letni košarkar, ki upa, da se bo letos še vrnil v Beograd, ki bo v večji Areni gostil zaključni turnir četverice najboljših košarkarskih klubov v Evropi.

Real Žalgiris Evroliga Šport Ozdravljeni Dončić ključen za veliko zmago

Dončić je medijem izdal tudi to, kaj mu je, sicer v šali, dejal naturalizirani slovenski košarkar Alen Omić po tekmi: "Midva sva prijatelja, zakaj si nam moral dati trojko v zadnji sekundi."

alen omić Evroliga Šport Omić blestel ob porazu Zvezde, Dončić še vedno odsoten
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.