Šport > Košarka
35185 ogledov

Prebrisani Dončić po tekmi novinarje takole spravil v krohot

Luka Dončić Profimedia
Luka Dončić je po izjemnem strelskem večeru, ko je Pistonsom nasul kar 53 točk, še pred začetkom novinarske konference pošteno nasmejal novinarje.

Slovenski košarkarski virtuoz Luka Dončić se je po poškodbi gležnja vrnil pod obroče severnoameriške košarkarske lige s 53 točkami na obračunu z Detroit Pistons. Mavsi so tekmo dobili s 111:105, Luka pa ni blestel le na igrišču, pač pa je bil odlično razpoložen tudi na kasnejši novinarski konferenci. Takole se je začelo ... 

Dončić se je šele dobro usedel na stol za mizo novinarske konference, ko ga je že pričakalo prvo, sicer neformalno, vprašanje, in sicer je eden od zbranih novinarjev Luko pobaral: "Luka, za vsako točko eno vprašanje, kajne?" To bi, v kolikor bi Luka Dončić, ki že tradicionalno ne mara dajati predolgih izjav novinarjem, pomenilo, da bi Luka oddelal kar precej nadur, saj bi moral odgovarjati kar na 53 vprašanj. 

Luka Dončić in Jerome Allen. Incident Šport Trener Detroita o Dončiću: "Ne pozabite, koga sem treniral. To ni bilo nič" Luka: "Ni me strah" Šport Pomočnik Detroita izzival Dončića, kar je sledilo, mu ni bilo všeč

A zviti Luka se ni pustil zapeljati na led. "Ne ... Ja, seveda, če govorimo o tekmi s Phoenixom (Luka na tej tekmi prvič, odkar je v ligi NBA ni dosegel niti točke, saj se je poškodoval že po treh minutah tekme, op. p.)," je Luka – seveda v šali – odgovoril novinarju, nato pa s prstom pokazal gesto v slogu: "Pa sem te!" 

Luka Dončić Kakšna vrnitev! Šport Luka dosegel 24 od prvih 30 točk Dallasa, nato pa podobno nadaljeval

Košarka danes – navijajte za svojo najljubšo ekipo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.