Šport > Košarka
49734 ogledov

Dončić ni ostal tiho, poglejte, kaj se je zgodilo v tunelu

Luka Dončić Print Screen
Domišljavost košarkarjev Phoenixa gre že pošteno na živce Luki Dončiću.

Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić je po porazu na peti tekmi opozoril na dvoličnost košarkarjev nasprotne ekipe Phoenix Suns.

Mavsi so trenutno na pragu izpada, potem ko so Sonca peto tekmo konferenčnega polfinala dobila s kar 110:80. Pred šesto tekmo v Dallasu je izid 3:2 v korist moštva iz Arizone.

Luka Dončić Peta tekma Šport Ko Luka doseže več kot 26 točk ...

Serija dveh velikanov zahodne konference je postregla s kar nekaj napetimi trenutki, stopnujejo pa se tudi provokacije med košarkarji obeh ekip. 

Potem ko je denimo Dončić pred dnevi imitiral Chrisa Paula, se je sinoči iz njega norčeval Devin Booker.

Slednjega je Dončić v nekem trenutku ozmerjal s "pi*ko", potem ko mu je Booker med prekinitvijo po nepotrebnem iz rok izbil žogo.

Devin Booker "Pi*ka!" Šport Zvezdnik Phoenixa se je takole norčeval iz Dončića

Slovenec se mu je oddolžil na parketu, kjer je v medsebojnem dvoboju s pridom izkoriščal svojo višino in fizično premoč. Oba košarkarja sta tekmo končala z 28 točkami, vendar je imel Booker precej več razlogov za veselje.

 | Avtor: Print Screen Print Screen

Dončiću gredo provokacije in dvoličnost Phoenixa že pošteno na živce, kar je zelo nazorno pokazal z izjavo po koncu pete tekme.

Ko se je soigralci po visokem porazu vračal proti garderobi, je v neposredni bližini nasprotne slačilnice jasno in glasno dejal: "Vsi se delajo frajerje, ko so v prednosti."

Besede je nato še enkrat ponovil, da ga ne bi kdo slučajno preslišal.

Po kratki bolezni Šport Ligo NBA pretresla smrt enega največjih centrov vseh časov

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.