Šport > Košarka
9392 ogledov

Reševal Dončića in vodko, ob tem pozabil na svoje dekle

luka dončić Print Screen
Požrtvovalni Luka Dončić je na tekmi z Memphis Grizzlies pristal med gledalci, ki so mu nesebično priskočili na pomoč. Eden izmed njih je s svojim herojstvom celo zaslovel kot rešitelj slovenskega košarkarskega zvezdnika.

Moštvo Dallas Mavericks je v noči na nedeljo gostilo Memphis Grizzlies in doživelo enega najhujših porazov v sezoni (81:111). Luka Dončić je bil z 22 točkami najboljši strelec srečanja, zbral pa je še štiri skoke, dve podaji in dve blokadi ob 50-odstotnem metu iz igre (7/14) in 58-odstotnih prostih metih (7/12).

Luka Dončić Video Šport Dončić navduševal, ostali le statisti

Tekmo v American Airlines Centru sta si ogledala tudi Stephanie Lafitte, ki občasno koristi sezonsko vstopnico svojega šefa za drugo vrsto v domači dvorani Dallasa, in njen fant Ben McElroy. Slednji je zaslovel kot junak, ki je Dončića rešil pred potencialno nevarnim padcem.

Slovenski košarkar se je ob koncu četrtine podil za odbito žogo in poletel med gledalce, kjer ga je z eno roko ujel neznani moški v puloverju breskove barve. Takoj zatem je na družbenih omrežjih zaslovel kot pogumni mož, ki je za Dončića "tvegal svoje življenje".

McElroyu gredo zasluge, da najboljši novinec v ligi, ki v višino meri 203 centimetre in tehta več kot 100 kilogramov, ni z glavo naprej pikiral med stole.

Toda Dončić, kot je kasneje pojasnil ameriškim novinarjem, ni bil njegovega glavna skrb. "Prioriteta je bila moja pijača (dvojna vodka, op. a.). Luka je bil na drugem mestu," je svoje razmišljanje povzel McElroy, ki ob vsem tem ni polil niti kapljice alkoholnega napitka. "Če je pa tako drag," je pristavil.

"Zdaj ga imam še raje!"

Njegova izbranka ni imela takšne sreče, saj je v kaotičnem dogajanju utrpela udarec v koleno. Le nekaj minut zatem je začela prejemati SMS sporočila. "Izvedela sva, da sva na ESPN. Ko je mene prevrnilo, je Ben držal svojo pijačo. Očitno moje koleno ni pomembno. Kljub temu je bilo vredno," je povedala Lafittejeva in delila podrobnosti srečanja s slovenskim zvezdnikom. "Zelo je bil prijazen. Med padanjem je dejal 'zelo mi je žal, ali je s teboj vse v redu?' Zdaj ga imam še raje," je povedala.

"Noro. Čeprav si ob igrišču, ne pričakuješ objema z Lukom Dončićem. Bilo je lepo. Zgodilo se je zelo hitro in razmišljal sem le o tem, kako ublažiti njegov padec," je dodal njen izbranec.

Komentarjev 1
  • Avatar Kristensa
    Kristensa 00:22 05.marec 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top