Šport > Košarka
1152 ogledov

Dragić: Če me bodo potrebovali ...

goran dragić Epa
Goran Dragić je priznal, da odločitev za reprezentančno slovo ni bila lahka.

Slovenski košarkar bo del prihajajočega poletja preživel v domovini, kjer pa tokrat za razliko od lanskega leta, ko je Slovenijo vodil do zlate medalje na EuroBasketu 2017, ne bo imel reprezentančnih obveznosti. 

Dragić je v pogovoru z ameriški mediji priznal, da odločitev za slovo od reprezentačne košarke ni bila lahka, še težja pa bi bila, če Slovenija ne bi osvojila evropskega prvenstva.

Vodstvo Košarkarske zveze Slovenije (KZS) je Dragića snubilo, naj ostane del reprezentančne zgodbe, vendar se doslej ni pustil prepričati. A možnosti, da bi še kdaj zaigral v slovenskem dresu, še vedno obstajajo.

"Predstavniki zveze so me obiskali v Miamiju. Poskušali so me prepričati. Imeli smo dober sestanek. Povedal sem jim, da moram misliti nase ni na mojo kariero. Državi sem dal vse, kar sem lahko. Zdaj je čas za slovo," je za Miami Herald povedal Dragić.

O možnosti, da bi zaigral na olimpijskih igrah leta 2020 v Tokiu, je dejal: "Če me bodo želeli in potrebovali, si bom verjetno premislil."


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice