Šport > Košarka
35 ogledov

Dragič deli nasvete profesionalcem

goran dragić cirius kamnik Boštjan Tacol
Slovenskemu košarkarskemu reprezentantu Gorana Dragiću je na sinočnji tekmi ameriške bejzbolske lige pripadla čast, da je vrgel uvodno žogico.

"Strikkkke! Bilo je odlično," je na svojem profilu na Twitterju zapisal novi-stari član košarkarskega moštva Phoenix Suns v ligi NBA Goran Dragić.

Slovenski košarkarski reprezentant, ki je lani navduševal v dresu ekipe Houston Rockets, letos pa se je vrnil v Phoenix Suns, kjer je začel svoje prve košarkarske korake v ligi NBA, očitno srečo prinaša tudi bejzbolskemu moštvu. Arizona Diamondbacks so s 6:2 ugnali Padrese.

Pred zmago je imel čast prvi vrgel žogico: "Bil sem nervozen. Mislim, da je na koncu izpadlo dobro," je dejal Dragon, ki je nasvet namenil tudi profesionalcem: "Ne preveč razmišljati, samo vrzite žogico."

Vseeno upamo, da se Dragić ne bo podal po poti košarkarske legende lige NBA Michaela Jordana, ki se je po prekinitvi košarkarske kariere preizkusil tudi v bejzbolu, a se v tem športu ni proslavil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.