Šport > Košarka
1213 ogledov

Dragić vrgel rokavico Dončiću, kdo je dal lepšega?

goran dragić Reševalni pas/Twitter
Oba slovenska košarkarja sta sinoči navdušila s t.i. "alley oopom".

Goran Dragić se za razliko od Luke Dončića sinoči ni veselil zmage v ligi NBA, je pa tako kot njegov nekdanji reprezentačni kolega navduševal z domiselnimi potezami na igrišču.

goran dragić NBA Šport Miamijeva kriza vse globlja

Zvezdnik vročice, ki je v igro vstopil s klopi, je ob porazu svojega moštva proti Minnesoti (129:126) odigral 26 minut in zbral 16 točk, štiri skoke, štiri podaje in kradeno žogo ob kar 63-odstotnem metu iz igre (5/8), 50-odstotnem metu za tri (1/2) in 71-odstotnem izvajanju prostih metov (5/7).

luka dončić Šok za navijače Šport Drama že v prvi četrtini, Dončić moral z igrišča

Tako kot Dončić, s katerim se bosta v noči na soboto pomerila v American Airlines Areni, je tudi Dragić nanizal nekaj lepih akcij, dvakrat pa je njegovo natančno podajo v spektakularen koš pretvoril Derrick Jones Jr.

Slovenski organizator igre je bil sicer zelo razočaran z razpletom tekme, saj je vročica še štiri minute pred koncem vodila za 12 točk, na koncu pa izgubila za tri. "Na začetku sezone nismo tako zapravljali takšne prednosti. Trenutno se mučimo. Tudi ko vodimo za 15 ali 20 točk, imamo občutek, da ni konec. Pridejo trenutki, ko več minut igramo slabo košarko. Kadar nam je v preteklosti zatajil napad, smo se lahko naslonili na obrambo. To nam trenutno manjka," je povedal 33-letnik.

"Časa ni več. Morali bomo najti način, kako igrati bolje. Ne vem, koliko tekem je še do konca. To bomo morali urediti pred končnico."

Goran Dragić

luka dončić NBA Šport Dončić z novo epsko predstavo izenačil klubski rekord

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.