Šport > Košarka
4753 ogledov

Drama že v prvi četrtini, Dončić moral z igrišča

luka dončić
1/4
Print Screen
V zaključku prve četrtine tekme v San Antoniu je med navijači Dallas Mavericks zavladala panika.

Luka Dončić je slabi dve minut pred koncem moral zapustiti parket dvorane AT&T Center, kjer so Dallas Mavericks kasneje prišli do zmage nad San Antonio Spurs (109:103).

Dončić je dobil zelo neprijeten udarec po levi roki, pri čemer je utrpel lažjo poškodbo levega prsta.

luka dončić NBA Šport Dončić z novo epsko predstavo izenačil klubski rekord

Zaradi bolečin, ki so ohromile njegovo igro, je opravil kratek pregled v garderobi, nato pa se je na veliko olajšanje navijačev Dallasa v drugi četrtini vrnil na parket in uprizoril še eno zgodovinsko predstavo.

V zaključku tekme je Donćič dobil še en udarec po isti roki, vendar je stisnil zobe in odigral do konca. "Zabolelo me je. Dvakrat sem dobil udarec po roki. Mislili so, da sem žoga," je z obvezanim levim palcem novinarjem pojasnjeval slovenski košarkar.

"Opravil bom dodatne preglede, vendar menim, da ni nič resnega. Težko je bilo nadzorovati žogo, ker je nisem mogel zgrabiti, vendar to ni izgovor," je povedal 20-letnik in dodal: "Vrnil sem se, ker sem se lahko. Leve roke ne potrebujem tako zelo. Vesel sem bil, da ni bila desna."

Dončić je imel v zadnjem obdobju obilico težav z levim gležnjem, zato v Dallasu stiskajo pesti, da poškodba levega palca ne bo pustila dolgoročnih posledic.

Luka Dončić in Trae Young 9,7 sekunde Šport Dallas zahteva ponovitev, kaj bi to pomenilo za Dončića?


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.