Šport > Košarka
12626 ogledov

Dragić vrnil udarec žaljivemu navijaču

Finale Eurobasket, Slavje Epa
Razočarani navijač je grobo obračunal z nekdanjim kapetanom slovenske reprezentance, a mu ta ni ostal dolžan.

Neuspeh slovenskih košarkarjev v kvalifikacijah za SP 2019 je užalostil marsikaterega ljubitelja košarke na sončni strani Alp, nekateri pa so v iskanju grešnega kozla prestopili mejo dobrega okusa.

Slovenija - Turčija Selektor Šport "Mi smo prvaki Evrope in tega nam nihče ne bo odvzel"

Nek uporabnik Twitterja se je po porazu proti Turčiji, s katerim so izginile vse realne možnosti za preboj na veliko tekmovanje, lotil nekdanjega kapetana in najkoristnejšega igralca (MVP) zadnjega evropskega prvenstva Gorana Dragića, ki je po osvojeni zlati medalji in izpolnjenih življenjskih sanjah napovedal reprezentačno slovo.

"Se sedaj upate pogledati v ogledalo, vi junaki? Vi, ki se pustili na cedilu te mlade fante in celotno Slovenijo. Si upa pred ogledalo stopiti kapetan, ki ekipo zapusti, ko ga najbolj potrebuje? Nažrite se teh vaših milijonov," je puščico proti zvezdniku Miami Heat uperil razjarjeni slovenski navijači.

Finale Eurobasket, Slavje Nepričakovano Šport Slovenija izgubila še enega tvorca evropskega zlata

Dragića so se besede očitno dotaknile, saj se je na objavo, ki je bila medtem že izbrisana, odzval z naslednjim zapisom. "Vsi so bili obveščeni, in to pred EP, da bo to moje zadnje veliko tekmovanje za SLO! Dal sem vse od sebe, 12 let za reprezentanco!! Hvala se pod mizo valja. PS. Nažru se bom svojih miljončkov, ki sem jih pošteno zaslužil!!!"

Komentarjev 7
  • supreme 14:56 18.september 2018.

    In kaj je tukaj vrnil??? Svojo velicino bi pokazal s tem ko nebi komentiral...

  • Pepe007 14:46 18.september 2018.

    Ljudje športne uspehe slovenskih profesionalcev jemljejo kot svoje uspehe, neuspehe pa prepustijo njim. Iz tega ne gre delati scene. Danes gledajo na Gorana, zakaj ga ni zraven. Če bi se po evropskem prvenstvu težko poškodoval, bi ga do danes že ...prikaži več vsi pozabili in bi le malokdo dal cent za njegovo rehabilitacijo.

  • olor 13:40 18.september 2018.

    Strinjam se z navijačem, in še dodal, da ko bo iztrošen, naj kar ostane tam koder je.