Šport > Košarka
5771 ogledov

Slovita ekipa želi Gorana Dragića

goran dragić miami heat
Nekaj dni pred začetkom skupnih priprav NBA moštev je vse več govoric o možnih selitvah.

Vse glasnejše so govorice, da bi slovenski organizator igre Goran Dragić lahko zamenjal sredino. Pred dnevi so pri Arizona Sports 98.7 razkrili, da je Miami Heat ostalim franšizam dal zeleno luč za ponudbe za Dragićeve usluge.

luka dončić Čeljust do tal Šport Česa takšnega o Dončiću ni rekel še nihče

ClutchPoints je poročal, da naj bi bili za Ljubljančana najbolj zainteresirani San Antonio Spurs pod taktirko slovitega trenerja Gregga Popovicha. V zameno zanj naj bi na Florido poslali centra Pauja Gasola in izbor v prvem krogu prihodnjega nabora.

Teksaška franšiza, ki je med letoma 1999 in 2014 osvojila pet NBA naslovov, je pred letošnjo sezono izgubila štiri ključne igralce. Kawhi Leonard in Danny Green sta odšla k Toronto Raptors, Tony Parker k Charlotte Hornets, Manu Ginobili pa se je upokojil. V Teksas je iz Toronta prišel DeMar DeRozan, v svojih vrstah pa imajo Ostroge še vedno odličnega LaMarcusa Aldrigda.

Dragić bi v San Antoniu zapolnil vrzel na položaju organizatorja igre, potem ko ima Popovich na omenjeni poziciji na razpolago le še Pattyja Millsa in Dejounteja Murraya. 

Goran Dragić je v lanski sezoni lige NBA za Miami Heat na tekmo povprečno prispeval več kot 17 točk, pet asistenc in štiri skoke.

Goran Dragić Miami Heat Nova era Šport Miami pripravljen prodati Dragića
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.