Šport > Košarka
188 ogledov

Dragićev soigralec ob 50.000 dolarjev

Kyrie Irving Epa
Vodstvo lige NBA je kaznovalo zvezdnika newyorške ekipe Brooklyn Nets.

Košarkarski navijači so Kyrieja Irvinga pred dvema dnevoma v dresu Brooklyn Nets v prvem krogu končnice vzhoda severnoameriške lige NBA proti nekdanjemu klubu Bostonu sprejeli z žvižgi, ki so se vrstili tudi med tekmo.

Igralec je domačim navijačem vrnil sredi tretjega dela z dvignjenim sredincem, liga pa mu je naložila 50.000 dolarjev kazni.

Jimmy Butler NBA Šport Presenečenje v Phoenixu, Butler do osebnega rekorda

Celtics so v Bostonu tesno premagali Nets s 115:114, soigralec nekdanjega slovenskega kapetana Gorana Dragića pa je zaradi neprimerne geste, ki jo je pospremil še z vrnjenimi žaljivkami navijačem Bostona, dočakal kazen vodstva lige.

Dvoboj v Bostonu je odločil Jayson Tatum s košem ob zaključku igralnega časa in izenačeno tekmo končal z 31 točkami, v dresu Brooklyna je bil prvi prvi strelec dvoboja prav Kyrie Irving z 39 točkami, Dragić pa je bil s 14 točkami tretji strelec gostov.

Irving je na igrišču največ pokazal v odločilni zadnji četrtini, ko je nanizal 18 točk. Nekateri ameriški mediji že navajajo možnost, da ga bo še glasnejši "sprejem" navijačev pričakal tudi v noči na četrtek na drugi tekmi Bostona in Nets.

Luka Dončić Luka se vrača Šport Namesto obupa v Dallasu zavladal optimizem

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.