Šport > Košarka
15 ogledov

Durant kaznovan zaradi ''rezanja vratu''

kevin durant EPA
Košarkarski klub Oklahoma City Thunder je prvega zvezdnika ekipe Kevina Duranta kaznoval s 25 tisoč dolarjev kazni, ker je na tekmi proti Golden State Warriors na neprimeren način proslavil zabijanje iz protinapada. Ameriški košarkar je na simbolen način pokazal, da je nasprotnikom ''prerezal vrat''.

Kevin Durant si je v drugi četrtini tekme proti Golden State Warrios privoščil neprimerno gesto, so prepričani v taboru Oklahome, ki bo svojega prvega zvezdnika kaznovala s 25 tisoč dolarji denarne kazni.

Po blokadi Russella Westbrooka je protinapad Oklahome z zabijanjem zaključil Durant, ki se je nato simbolično s prstom ''porezal po vratu''. ''Ubij jih in po tekmi moli za njih,'' je svojo potezo komentiral Durant in dodal: ''Nič osebnega proti ekipi. Na igrišče stopiš odločen, po tekmi pa si lahko spet v prijateljskih odnosih.''

Predstavniki Oklahome, ki je tekmo dobila s 116:97, se z njegovim mnenjem očitno niso strinjali in mu izrekli visoko denarno kazen. Durant je drugi najboljši strelec lige NBA, saj v povprečju dosega 28.1 točke na tekmo. V vodstvu je košarkar New York Knicks Carmelo Anthony (28.7).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.