Šport > Košarka
29 ogledov

Erazem Lorbek izpušča Eurobasket 2013?

Erazem Lorbek Barcelona Navarro Boštjan Tacol
Slovenski košarkarski selektor Božidar Maljković naj bi srbskim novinarjem zaupal, da Erazem Lorbek ne bo nastopil na Eurobasketu v Sloveniji.

Srbski strokovnjak Božidar Maljković, ki sedi na klopi slovenske košarkarske reprezentance, naj bi srbskim novinarjem dejal, da Erazem Lorbek ne bo nastopil na Evropskem prvenstu v Sloveniji, ki bo na sporedu to jesen.

"Erazem je imel celotno sezono težave z desnim kolenom, na katerem je imel v preteklosti že operacijo meniskusa. Po sezoni zato odhaja na artroskopijo kolena. Morda bo treba kako stvar le očistiti. Kaj točno je s kolenom, bo znano po artroskopiji in na podlagi tega bo jasno, koliko časa ne bo smel igrati košarke,'' je za Sportal povedal Erazmov oče Radovan Lorbek. Direktor slovenske reprezentance Matej Avanzo navedb ni želel komentirati.

Slovenija se bo na Eurobasketu v skupini v Celju pomerila z reprezentancami Poljske, Hrvaške, Španije, Češke in Gruzije. Prvenstvo bo potekalo od 4. do 22. septembra, finalni del bo v ljubljanskih Stožicah. Slovenci bodo priprave začeli 19. julija v Rogaški Slatini.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.