Šport > Košarka
24 ogledov

Filipovski odpovedal vodenje tujcev

Filipovski Union Olimpija Hemofram liga ABA ABA
Izbrane so prve peterke za jubilejno 20. tekmo zvezd All-Stars. Najboljše slovenske in tuje košarkarje, ki si kruh služijo v Sloveniji, bodo letos gostile Domžale. V prvih peterkah ima največ članov, štiri, novomeška Krka.

Košarkarski navdušenci so v spletnem glasovanju določili prvi peterki in glavna trenerja, ki bosta vodila ekipi Domačih in Tujcev na članskem obračunu jubilejne 20. tekme zvezd All Stars Domžale 2012. Ta bo v ponedeljek, 2. januarja, v dvorani komunalnega centra v Domžalah.

Domačo ekipo bo vodil Zmago Sagadin, ekipo tujcev pa Aleksander Sekulić, ki bo nadomestil Saša Filipovskega (Union Olimpija), ki je moral vodenje ekipe tujcev zaradi neodložljivih obveznosti odpovedati.

Igralci so v ekipi Domačih in Tujcev razvrščeni glede na registracijo v državnem prvenstvu, kar je edino merilo za razporeditev po narodnosti. Na prenovljenem spletnem glasovanju, ki je trajalo od ponedeljka, 5. decembra, do ponedeljka, 19. decembra, je glasovalo 21.773 košarkarskih navdušencev, kar je nov rekord, so sporočili iz Košarkarske zveze Slovenije (KZS).

Članska tekma:
Domači:
- organizator igre: Luka Rupnik (Geoplin Slovan) 5684 glasov
- branilec: Zoran Dragić (Krka) 11.185
- krilo: Edo Murić (Krka) 7227
- krilni center: Jure Balažič (Krka) 8381
- center: Alen Omić (Zlatorog) 6772
- glavni trener: Zmago Sagadin (Helios Domžale) 13.037

Tujci:
- organizator igre: Darnley Earl Gay (Helios Domžale) 9584
- branilec: Sasu Salin (Union Olimpija) 12.843
- krilo: Jimmy Baxter (Krka) 10.059
- krilni center: Deon Thompson (Union Olimpija) 15.140
- center: Drago Pašalić (Helios Domžale) 6102
- glavni trener: Aleksander Sekulić (Krka) 8556

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.