Šport > Košarka
1145 ogledov

Pred izzivom kariere! Golemac prevzema znameniti klub

Jurica Golemac Profimedia
Golemac postaja novi trener črnogorske Budućnosti!

Nekdanji trener slovenskega košarkarskega prvoligaša Kopra Primorske Jurica Golemac bo sedel na klop podgoriške Budućnosti, danes poroča črnogorski portal Vijesti. Golemac, ki so ga sprva povezovali z vodenjem Mornarja, si je nov izziv res našel v Črni gori, a na klopi ta čas najboljše ekipe regionalnega tekmovanja, lige Aba.

Jurica Golemac KK Koper Primorska | Avtor: Facebook Facebook

Kot poročajo Vijesti, je uprava Budućnosti zdajšnjemu trenerju Petru Mijoviću že povedala, da je zaradi decembrskih treh zaporednih porazov že končal trenersko delo.

Mijović naj bi tako zapustil Budućnost ne glede na zmago proti Kopru Primorski pred štirimi dnevi v ligi Aba, saj je bilo v ekipi preveč nihanj.

Golemac, ki je v prejšnji in tej sezoni iz koprskega kluba naredil pravi hit, preden se je zaradi finančnih težav zgodil eksodus igralcev in strokovnega štaba, bo že tretji trener Budućnosti to sezono, še pišejo Vijesti.

KK Koper Primorska Finančni kolaps Šport Predsednik Primorske: "V lokalnem okolju smo ostali sami"
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice