Šport > Košarka
342 ogledov

Zvezdnik Kopra Primorske pred vrati Crvene zvezde

Marko Jagodić-Kuridža Reševalni pas/Twitter
Center Kopra Primorske je dobil izpisnico, tako da si lahko poišče nov klub. Nekdanji zvezdnik slovenskih igrišč naj bi bil pred vrati beograjske Crvene zvezde, a si ga želijo tudi številni drugi klubi.

Beograjski košarkarski velikan Crvena zvezda si že nekaj časa želi izjemnega centra Kopra Primorske, Marka Jagodića Kuridžo, ki naj bi bil le še korak oddaljen od legendarne ekipe, saj naj bi po poročanju medijev dobil izpisnico pri slovenskem klubu.

Lance Harris Nihče še tako dober Šport Košarkar Kopra Primorske postal MVP kola ABA lige, nato zapustil klub

Jagodić Kuridža je statistično gledano eden izmed najboljših igralcev ABA lige, kjer povprečno dosega 13,6 točk, 8 skokov in 2,6 asistenc. Glede na letošnjo formo rdeče-belih bi zagotovo bil velika okrepitev.

Toda Zvezda se bo morala še kako potruditi, če želi v svoje vrste pripeljati nekdanjega Koprčana, saj naj bi za srbskega centra močno zagrizla tudi Mornar iz Bara ter Cedevita Olimpija, katero je zapustil slovenski center Martin Krampelj, ki se seli v Andoro.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.