Šport > Košarka
332 ogledov

Goran Dragić dal jasno vedeti, ali še želi igrati za Slovenijo!

Goran Dragić Profimedia
Nobenega dvoma ni več, da si Goran Dragić še želi igrati za slovensko reprezentanco. A ni vse odvisno zgolj od njega...

Goran Dragić je pred dnevi s svojo ekipo Chicago Bulls gostoval v Parizu, kjer so se biki na pravem spektaklu na evropskih tleh pomerili na prvenstveni tekmi proti Detroit Pistons.

Na tekmi ni manjkalo uglednih gostov, Gorana je med drugimi prišel vzpodbujat tudi naš kolesarski šampion Primož Roglič, vse skupaj pa se je končalo na najlepši možni način, z zmago Chicaga in zelo dobro predstavo Dragića, ki je poskrbel za dve izmed najlepših potez večera.

Primož Roglič Navijač Šport Roglič tako navdušen na NBA tekmi

NBA košarkarska tekma na evropskih tleh je bila glavna tema dneva, na dogodku pa so bili prisotni tudi naši prijatelji iz 24ur, natančneje košarkarska strokovnjakinja Sanja Modrić, ki je z legendarnim kapetanom spregovorila o številnih zanimivih temah, med drugim tudi o tisti, ki tako muči vse slovenske ljubitelje košarke ...

Bo Goran Dragić še oblekel slovenski dres, ali je njegova reprezentančna zgodba že končana? "Zagotovo bi rad reprezentančno pot zaključil z boljšim priokusom. Odvisno bo od naslednjih nekaj mesecev, od tega, kdo bo prišel igrat in kdo bo vodil, tako da bomo videli. Vrata puščam odprta, je pa vsako leto težje in težje," je v pogovoru za 24ur željo po lepšem slovesu od reprezentančnega dresa izrazil Dragić.

Goran Dragić NBA Šport Dragić na spektaklu v Parizu poskrbel za potezo večera

Goran Dragić se je namreč reprezentančno upokojil na svojem vrhuncu, potem ko je z izjemnimi predstavami Slovenijo popeljal do naslova evropskih prvakov. A na prigovarjanje številnih soigralcev in funkcionarjev je svojo odločitev spremenil ter lani ponovno oblekel slovenski dres, ko je najprej Sloveniji pomagal v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo, nato pa še pri branjenju evropskega naslova na eurobasketu.

Toda Slovenija je v četrtfinalu senzacionalno izpadla proti skromni Poljski ter se poslovila hitreje od vseh pričakovanj. Mnogi so se bali, da se je tako Gogijeva reprezentančna kariera neslavno končala, medtem ko so drugi verjeli, da se legendarni slovenski kapetan preprosto ne bo želel posloviti na tak način. Na srečo so imeli prav slednji. Goran še ni rekel zadnje reprezentančne besede!

Luka Dončić Goran Dragić V ZDA se sprašujejo Šport Pa kaj je narobe s temi Slovenci? Po Dončiću šokiral še Dragić

Košarka danes – navijajte za svojo najljubšo ekipo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.