Šport > Košarka
2267 ogledov

"Hardna bi morali aretirati!"

james harden Epa
In nagrado za najzlobnejšo in nespoštljivo potezo sezone dobi: James Harden!

V severnoameriški košarkarski ligi NBA je bilo v noči na četrtek na sporedu devet tekem, najodmevnejša pa je bila tista v mestu angelov, kjer so Houston Rockets premagali domače Clipperse (92:105).

Za to je poskrbel prvi zvezdnik gostujoče ekipe James Harden, ki je v zaključku uvodne četrtine s preigravanjem osmešil Wesleyja Johnsona in mu, kot radi rečemo, "polomil gležnje". 

Preigravanje samo po sebi ni bilo problematično, precej bolj je odmevalo to, da je Harden po tem, ko je Johnson padel po tleh, za nekaj trenutkov postal in mu namenil zaničevalen pogled, šele nato je vrgel za tri točke in zadel.

Novinarji so ga po tekmi vprašali, kaj mu je v tistem trenutku rojilo po glavi, Harden pa je odvrnil: "Ne vem. Razmišljal sem, kaj počne (smeh). Gledal sem ga in on je gledal mene. Nisem vedel, kaj dela. Nato sem vrgel na koš."

"James Harden je polomil gležnje Wesleyju Johnsonu in nato strmel vanj, ko je ta nemočno ležal na tleh. Dajte mu že nagrado MVP," je preigravanje pospremil ameriški spletni portal Bleacher Report.

james harden | Avtor: Epa Epa

Odzivi košarkarske javnosti so bili večinoma pozitivni, čeprav se večina navijačev strinja, da je bila poteza nespoštljiva. "Nisem si mislil, da bo NBA predvajala umor na državni televiziji," se je norčeval nek uporabnik na Twitterju.

"Harden je pravkar končal njegovo kariero," je zapisal drugi. "Tako nespoštljivo!", "James Harden je barbar", "James Harden je nasilnež" in "Hardna bi morali aretirati zaradi tega, kar je storil Johnsonu" je le nekaj zapisov, ki so po tekmi preplavili tvitosfero.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice