Šport > Košarka
39 ogledov

Hišnik Žile poskrbel za jajca v reprezentanci

žile sagadin u-20
1/22
KZS/www.alesfevzer.com
Znameniti Žile, ki ste ga podrobno spoznali že v vlogi svetovalca Erazmu Lorbku in Matjažu Smodišu, je tokrat košarkarsko znanost delil reprezentanci do 20 let. Zmaga Sagadina pokliče Sarmadin, Luko Rupnika opomni na njegove trojke ...

Se še spomnite selektorja Žileta, ki je prejšnje poletje delil košarkarske nasvete Erazmu Lorbku in Matjažu Smodišu? Žile – Goran Hrvaćanin – se je spet aktiviral, in sicer kot hišnik ter obenem svetovalec košarkarski reprezentanci mlajših članov, ki jo od 12. do 22. julija čaka domače evropsko prvenstvo (EP). Kako je bil Žile bolj moder od prekaljenega Zmaga Sagadina in njegovih fantov, preverite v videu. Priložena pa je seveda tudi galerija.

Simbol EP mlajših članov je sicer jajce. Simbolizira igralce, ki še niso zvezde, ampak bodo to še postali. Le najboljši se bodo prebili iz lupine. Jajce ima tudi obliž, saj je lupina zaradi lezenja ven že malce načeta. Logotip je izpeljanka iz logotipa za EP 2013.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.