Šport > Košarka
20 ogledov

Howardu 88 milijonov za prestop

Howard Boston Celtics Orlando Magic NBA Reuters
Ameriški košarkar Dwight Howard, član zlate ameriške reprezentance na olimpijskih igrah leta 2008 v Pekingu, bo kariero v severnoameriški ligi NBA po izteku pogodbe z Los Angeles Lakers nadaljeval v ekipi Houston Rockets.

"Odločil sem se, da postanem član Houston Rockets. Čutim, da je to najboljše mesto zame, navdušen sem, da se bom pridružil raketam in se že veselim uspešne sezone. Rad bi se zahvalil navijačem v Los Angelesu, ki jim želim vse najboljše," je prek Twitterja sporočil sedemkratni udeleženec tekme All Star, ki je ob tem prek spleta poslal še svojo fotografijo v majici Houstona. Pred tem je svoje nekdanje delodajalce iz Los Angelesa obvestil, da se ne bo vrnil k jezernikom.

Howard, ki je bil trikrat izbran za najboljšega obrambnega igralca v ligi NBA, je v Los Angelesu preživel eno sezono, pred tem je osem sezon igral za Orlando. S Houstonom bo "Superman" podpisal 10. julija, ko se bo v ligi NBA uradno začelo obdobje podpisovanja pogodb s prostimi igralci.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.