Šport > Košarka
38 ogledov

Izberite svoje zvezde

Zoran Dragic Žurnal24 main
Slovenski ljubitelji košarke imate tudi tokrat priložnost, da izglasujete prvi peterki Domačih in Tujcev ter oba glavna trenerja za člansko tekmo All-Starsa. Ta bo na sporedu 2. januarja.

Dogajanje v domžalski Hali komunalnega centra se bo začelo že ob 10. uri, ko se bodo pomerili mlajši pionirji (U-12), vrhunec pa bo predstavljala tekma med ekipama Domači in Tujci, ki bo na sporedu ob 18. uri (prenos na Šport TV1).

NAKUP VSTOPNIC – TUKAJ

S klikom na spodnjo povezavo se vam bo odprlo spletno glasovanje za člane prve peterke tekme Domači : Tujci. Glasujete tako, da v sedmih korakih izberete vseh pet igralcev obeh ekip po različnih igralnih mestih in oba glavna trenerja.

GLASUJETE LAHKO TUKAJ

Za igralce prve peterke članske tekme glasujete tako, da izberete pet domačih in pet tujih košarkarjev ter oba trenerja (ta bosta izbrala preostale igralce v ekipi, pri čemer mora biti vsaj en igralec iz vsakega kluba), s tem pa se potegujete tudi za lepe nagrade. Košarkarje in trenerje izbirate med vsemi 12 klubi Lige Telemach, ob čemer je iz enega kluba možno uvrstiti največ po tri igralce v vsako izmed moštev (Domači in Tujci) oziroma skupaj pet.

Prva peterka bo objavljena na spletni strani www.kzs.si ter uradni strani Košarkarske zveze Slovenije na Facebooku, in sicer po koncu glasovanja. Glasujete lahko enkrat na dan.

Glasovanje bo trajalo do ponedeljka, 19. decembra, v boju za nagrade pa lahko sodelujete le, če na koncu zapišete tudi svoj elektronski naslov.

NAGRADE:
1. nagrada: ogled All-Starsa Domžale 2012 kot pomočnik trenerja na klopi Domačih in z VIP vstopnico, majica dogodka s podpisom vseh košarkarjev Domačih
2. nagrada: ogled All-Starsa Domžale 2012 kot pomočnik trenerja na klopi Tujcev in z VIP vstopnico, majica dogodka s podpisom vseh košarkarjev Tujcev
3. nagrada: 2x vstopnica za All-Stars Domžale, majica
4. nagrada: 2x vstopnica za All-Stars Domžale, majica
5. nagrada: 2x vstopnica za All-Stars Domžale, majica

RAZPORED ALL-STARSA 2012:
10.00: tekma mlajših pionirjev (U12)
11.30: tekma starejših pionirjev (U14)
13.00: tekma kandidatov za kadetsko reprezentanco (U16)
14.30: tekma kandidatov za mladinsko reprezentanco (U18)
16.00: tekma kandidatov za reprezentanco mlajših članov (U20)
18.00: članska tekma – DOMAČI : TUJCI

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.