Šport > Košarka
33528 ogledov

Je pekel zmrznil? Navijačem Luke Dončića popadale čeljusti

luka dončić Profimedia
Tudi najbolj neizprosen kritik ni mogel mimo strelskega dosežka Luke Dončića.

Slovenski košarkar Luka Dončić je na nedavni tekmi s Portland Trail Blazers izenačil svoj osebni rekord po številu doseženih trojk na eni tekmi. Zadel je kar osem od devetih poskusov (89%) in s tem sezonsko povprečje zadetih metov z razdalje izboljšal na solidnih 37 odstotkov.

Potem ko smo poročali, da Dončićeva strelska rapsodija ni bila deležna komentarjev Skipa Baylessa, ki našemu asu vseskozi očita, da je eden najslabših izvajalcev trojk v ligi NBA, nas je dan kasneje demantiral v oddaji First Take, kjer je Dončiću namenil redko videni kompliment.

boban Epska predstava Šport Najglasnejši kritik tokrat niti besedice o Dončiću

"Luka je nadarjen podajalec," je ob primerjavi zvezdnika Dallasa in prvega favorita bodočega drafta, o katerem smo prav tako že pisali, dejal Bayless in dodal, da omenjeni Cade Cunnigham strelsko ne bo tako učinkovit kot Dončić.

"Ne. Luka ima v raketi prestavo, ki je še nisem videl. Ne vem, kako mu to uspeva. Ima nekakšno 'evroprestavo', s katero se nihče ne uspe časovno uskladiti. Je grozen strelec za tri točke, a v zadnjih dveh tednih se mu je dvakrat 'odpeljalo'. Zadel je osem od devetih metov za tri. Če bo še naprej zadeval osem od devetih metov, bodo osvojili naslov," je dodal.

Luka Dončić Smela napoved Šport Strokovnjak oznanil prihod "novega Dončića"

O tem, kako presnetljive so njegove besede, zelo nazorno priča že naslov spletnega posnetka: "Je s Skipom Baylessom vse v redu? Pohvalil je Luko Dončića!" "Pekel je pravkar zmrznil," pa je zapisal nek komentator na Dallasovi platformi reddit. "Skip je navaden klovn, vednar mi je všeč," je dodal drugi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.