Šport > Košarka
15 ogledov

Josipović novinec v Mariboru

Novi okrepitvi KK Maribor ob poslovnemu direktorju kluba, Janezu Tomažiču (levo) Žurnal24 main
Košarkarski klub Maribor Messer je podpisal pogodbo s 24-letnim bosanskim centrom Igorjem Josipovićem, ki je v prejšnji sezoni nastopal za Leotar iz Trebinja.

Igor Josipović je redni del končal kot drugi strelec (15,6 točke) in tretji skakalec (6,2 skoka) prvenstva, nato pa ga je v razigravanju za prvaka v svoje vrste zvabila Igokea, članica letošnje lige ABA. V Igokei bi lahko ostal tudi v prihajajoči sezoni, vendar zaradi številnih okrepitev ne bi dobil zagotovljene minutaže, zato se je odločil nov izziv poiskati v Mariboru.

"S tem podpisom smo dobili igralca, ki lahko s svojimi 206 centimetri igra tako na poziciji petice kot štirice. S svojo iznajdljivostjo, nepopustljivostjo in borbenostjo bo le še okrepil značaj naše ekipe, ki je željna dokazovanja. Verjamem, da bo v KK Maribor Messer uspešno razvijal kariero in dokazal svojo kvaliteto tudi v slovenski ligi," je povedal športni direktor Jure Petić.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.