Šport > Košarka
637 ogledov

"Kadar je na sporedu Luka, vedno izberem njega."

luka dončić Epa
Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić je bil eden glavnih zvezdnikov tekme vseh zvezd v Chicagu.

Luka Dončić je sledilce in vse tiste, ki spremljajo severnoameriško košarkarsko ligo NBA, navdušil s konstantnim nasmeškom na obrazu in karizmo, s katero je postal eden najbolj popularnih športnikov v Združenih državah Amerike.

Prava drama Šport Dončića ob koncu zgodovinskega nastopa pozabili na klopi

Vse to je botrovalo tudi številnim izjavam o Luki Dončiću tako udeležencev tekme All Star kot znanih osebnosti. Izstopa predvsem srečanje z nekdanjim predsednikom ZDA Barackom Obamo, z izbranimi besedami pa sta o zvezdniku Dallasa govorila tudi Jimmy Butler, sicer soigralec Gorana Dragića pri Miamiju, in Chris Paul, tokrat soigralec Dončića v ekipi LeBron.

Ni pa manjkal niti komentar lastnika Dallasa, kjer si Dončić služi kruh, in Gorana Dragića, najkoristnejšega košarkarja eurobasketa 2017, na katerem sta s takrat 18-letnikom s Slovenijo osvojila naslov evropskih prvakov.

luka dončić All-Star Šport Dončićeva predstavitev izzvala številne krike

- Barack Obama, nekdanji predsednik ZDA: "Lepo te je spoznati, videti si odlično, čestitke za vse in ponosni smo nate. Poslušaj Jasona Kidda. On ve, kako mora podati žogo, ampak ne poslušaj ga, ko ti daje nasvete o metanju na koš."

- Jason Kidd, nekdanji zvezdnik Dallasa: "Luki sem rekel, da bo igral od 40 od 48 minut. Ko si tako mlad, lahko igraš vse minute na tem svetu. Na tekmi zanj ne bo počitka."

- Common, rapper, ki je vodil predstavitev igralcev: "Tale predstavnik tekme vseh zvezd je resnica, zaradi katere so obrambe tekmecev ves čas na prstih. To je lanski novinec leta, Luka Dončić."

luka dončić All Star Šport Ne boste verjeli, koga si je Luka zapomnil od vseh znanih osebnosti na tekmi

- Jimmy Butler, soigralec Gorana Dragića pri Miamiju: "Tudi v moji ekipi imam Slovenca, ki me uči osnove slovenščine, obenem pa mi razlaga, kako je že zelo hitro spoznal, da bo Luka tako dober, kot je v tem trenutku."

- Chris Paul, zvezdnik Oklahome Cityja: "Sem velik pristaš Luke Dončića. Pravzaprav gledam vsako njegovo tekmo. Iz dneva v dan. Ko gledam tekme, ponavadi izbiram med tem in onim zvezdnikom. Luko izberem vedno, ko je na sporedu."

- Mark Cuban, lastnika Dallas Mavericks: "Nastopil bi tudi v mavcu, če bi bilo treba. Tako je bil navdušen nad tekmo vseh zvezd. Še posebej, ker lahko igra z LeBronom, ki ga zelo ceni in mu je vzor. Vem, da mu je to zelo pomembno."

- Goran Dragić za New York Times: "Vedno je bil vesel, z nasmeškom na obrazu. Tega se najbolj spomnim ob prvih srečanjih. V tej ligi igra veliko nezadovoljnih igralcev. Ne vem, zakaj izgubijo košarkarski nagon. Menim, da Luka nikoli ne bo takšen. Nikoli ne bo izgubil želje po dokazovanju."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice