Šport > Košarka
20 ogledov

Ko košarkarji izgubijo živce...

roy hibbert indiana golden state Reuters
Na tekmi severnoameriške košarkarske lige NBA med Indiano Pacers in Golden State Warriors sta si v lase skočila Roy Hibbert in David Lee, hitro pa sta se vmešala še Stephen Curry in Klay Thompson, preden je pretep prerasel v vsesplošno obračunavanje.

Na srečo sodnikov so košarkarji obeh moštev ostali na svojih klopeh, tako da so incident hitro zadušili in tekma se je lahko odigrala do konca. Hibbert je moral zapustiti igrišče, medtem ko so Lee, Curry, Thompson in David West prejeli tehnične napake. ''Še čutil ga nisem. Videl sem samo belopoltega tipa. Ne vem, ali je bil Thompson ali Curry,'' je po tekmi povedal Hibbert, ki mu je v bran stopil košarkar Indiane David West. ''Dva ali trije so šli proti Hibbertu. Ves čas se pogovarjamo o ekipnem duhu in to je del tega, kar bomo storili. Branili bomo eden drugega. Prevečkrat so se že spravili nanj,'' je dodal West. Zmage so se na koncu veselili košarkarji Indiane, ki so slavili s 108:97.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.