Šport > Košarka
2630 ogledov

"Ko sva z Lukom skupaj, v glavnem zmagujeva"

dennis smith Print Screen Dennis Smith se veseli igranja z Lukom Dončićem.
Najpogostejša tema ob medijskem dnevu Dallas Mavericks je bil slovenski košarkar Luka Dončića.

Košarkarji NBA moštva Dallas Mamevris so se na medijskem dogodku predstavili domačim in tujim novinarjem. V središču pozornosti je bil slovenski košarkar Luka Dončić, kateremu naj bi trener Rick Carlisle v novi sezoni namenil položaj krilnega centra.

luka dončić Nova vloga Šport Dončić: Še vedno ne morem verjeti

Dončić je v Dallasu že spletel tesne prijateljske vezi z Dennisom Smithom, ki mu je nadel vzdevek "Luk". "Z Lukom igrava vsak dan. Vedno sva v isti ekipi in večinoma zmagujeva, ne glede na to, kdo igra z nama. Všeč mi je njegova igra. Že na naboru sem dejal, da sem njegov navijač. Zdaj, ko sem ga videl v živo, sem prepričan, da lahko veliko pripomore," je povedal organizator igre in dodal: "Imava zelo dober odnos. Stanujeva v istem stanovanjskem kompleksu. Tudi zasebno se bova zelo lepo razumela."

Dennis Smith | Avtor: Print Screen Print Screen

Dončića je znova prehvalil tudi najizkušenejši član ekipe Dirk Nowitzki. "Upam, da imamo v ekipi bodočega MVP igralca. Potencial zagotovo ima. Zelo je spreten za svoja leta, ima vse predispozicije, lahko podaja, meče, prodira. Najbolj me je navdušil njegov pregled nad igriščem. Podaje brez pogleda in takšne stvari. Zabavno ga je gledati. Pred njim je dolga pot. Zelo smo zadovoljni s tem, kar je prinesel ekipi. Samo nebo je meja," je prepričan nemški veteran.

dirk nowitzki Zanimivo Šport Dončićev klub sprejel odločitev glede Nowitzkega

dirk nowitzki | Avtor: Print Screen Print Screen

Slovenec je naredil vtis tudi na DeAndreja Jordana. "Takoj smo razvili kemijo. Ko sem bil star 19 let, niti približno nisem imel tako dobrega pregleda, kot ga ima Luka Dončića," je povedal ameriški center.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice