Šport > Košarka
25 ogledov

Košarka, Barack in Pamela na letalonosilki

ncaa north carolina michigan letalonosilka
1/10
Reuters
Že fotografije so osuplive, kako je morala stvar izgledati šele v živo! Univerzi Michigan State in North Carolina sta košarkarske moči v petek merili kar na letalonosilki Carl Visnon, zasidrani v San Diegu. Spektakla ni zamudil niti Barack Obama s soprogo niti Pamela Anderson. "Ne razumite tega narobe ali žaljivo, ampak mislim, da je košarkarski odvisnik,“ je o Obami dejal trener North Caroline. V članku najdete tudi video.

Kos za kosom so prireditelji sestavljali parket od srede naprej. Okrog njega so postavili še približno 7000 sedežev, se ozirali v nebo, ali bo imenitno kuliso zmotil dež. A je ni, North Carolina pa je na megalomanskem plovilu slavila s 67:55. Tudi pred Pamelo Anderson in Barackom Obamo, nad katerim je bil popolnoma očaran trener Caroline Roy Williams: "Všeč mi je predsednik, ki obožuje šport in študentsko košarko. Ne razumite tega narobe ali žaljivo, ampak mislim, da je košarkarski odvisnik.“

Oglejte si še video, ki nazorno prikazuje rast igrišča

Komentarjev 2
  • Nejc Roškar 12:39 13.november 2011.

    http://www.powerplaymanager.com/r773870Ce koga zanima super manager, kjer lahko izberes hokej ali nogomet in se pomeris z ljudmi iz celega sveta.V bodoce pa prihaja se kosarka, tenis, F1, in se mnogo sportov.

  • Žurnalček 18:53 12.november 2011.

    Carl Vilson , Carl Vilson USS 70 atomski pogon.