Šport > Košarka
3165 ogledov

Luka ima novega prijatelja, nocoj ga čaka pomemben dvoboj

luka dončić Instagram
Dallas bo najverjetneje odigral generalko za končnico.

NBA košarkarji v mehurčku v Disney Worldu na Floridi različno preživljajo svoj prosti čas, Luka Dončić pa si je očitno našel novega oboževalca. No, vsaj v času obrokov. V posnetku, ki se je hitro razširil med navijači Dallasa, se je namreč mladi zvezdnik podružil z račko in z njo delil krompirček.

"To je bila odlična asistenca," so sodelovanje med zvezdnikom Mavericksov in 'pernatim prijateljem' opisali nekateri uporabniki twitterja, drugi pa so bili zgroženi nad Dončićevo izbiro prehrane: "Vrhunski športnik je krompirček? Ta mož je Rolls Royce. Moral bi se polniti z vrhunskim in ne navadnim, manj kvalitetnim gorivom."

Dončića naslednja tekma v Orlandu sicer čaka ponoči po slovenskem času, pomemben dvoboj s košarkarji Los Angeles Clippers, ki bodo najverjetši tekmeci igralcev iz Teksasa tudi v končnici, se bo začel ob pol eni uri zjutraj. Mavericks so na Floridi doslej odigrali tri napete tekme, dve so izgubili, zadnjo pa ob odlični predstavi Slovenca tudi dobili.

luka dončić Analiza pa taka Šport Ločeno mnenje o Dončiću: "To je patetično! On je daleč od Larryja Birda!" luka dončić Luka Magic Šport Liga NBA česa takšnega ni videla od leta 1976

Luka je v mehurčku sicer še popravil svoje izjemne številke, ki jih je nanizal do srede marca, ko je bila liga NBA prekinjena zaradi koronavirusa. Po selitvi v Orlando je na treh tekmah tako v povprečju zbral po 34 točk, 13.7 skokov in 11 asistenc.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.