Šport > Košarka
1972 ogledov

"Lukova statistika je impresivna, a tukaj nismo zaradi tega"

rick carlisle Print Screen
Trener Dallas Mavericks ni bil presenečen nad negativno reakcijo Luke Dončića.

Slovenski košarkar ni bila pretirano dobre volje po porazu proti Chicago Bulls, čeprav je na tekmi vpisal novega trojnega dvojčka in se postavil ob bok legendam, kot so Oscar Robertson, Wilt Chamberlain in James Harden.

Luka Dončić Mavs Bulls NBA Šport Sam proti vsem: izjemna statistika, a poraz Dončića!

Za piko na i je po številu trojnih dvojčkov prehitel legendarnega Michaela Jordana, kar mu je uspelo v samo dobrih dveh sezonah.

carlisle | Avtor: Print Screen Print Screen
"Lukova individualna statistika je res impresivna, a tukaj smo zato, da zmagujemo tekme. Žal smo bili prekratki," je tekmo z Biki pospremil trener Rick Carlisle. "Statistika je spektakularna, vendar tudi Luka ne more biti zadovoljen, ker nismo zmagali," je dodal.

Dončić je v prvem polčasu odsegel več kot polovico vseh točk svojega moštva, v drugem delu pa ni uspel nadaljevati v tako visokem ritmu.

luka dončić Kako, prosim? Šport Dončićevo priznanje novinarjem privzdignilo obrvi: "Sebičen sem"

"Luka je odličen košarkar. Ne želim zmanjševati pomena njegove igre. Potrebujemo ga. Znova je dokazal, da je tega sposoben. Ostali imamo odgovornost, da mu tako v obrambi kot v napadu pomagamo po najboljših močeh. Vsi vemo, kakšen bo Lukov doprinos. Naša naloga je, da ga razbremenimo pritiska," pa je po tekmi dejal Wes Iwundu.

luka dončić Ponižanje Šport Novinec se je lotil Dončića in pristal na zadnji plati
 
Komentarjev 1
  • serkookaf 05:11 19.januar 2021.

    www︎.︎Duterte︆.︆net - oddličen prrojekt za odrasle, ki želijo najti parrtnerja za seks