Šport > Košarka
18 ogledov

Maljković: Vesel sem, da mi zaupajo

Četrtfinale EP 2011 Slovenija-Španija EPA
Božidar Maljković kljub temu, da na EP ni izpolnil niti osnovnega cilja, vsaj do leta 2013, ko bo Slovenija gostila EP v košarki, ostaja selektor slovenske članske košarkarske reprezentance. Iz Rusije sporoča, da je vesel, da mu je KZS izrazila zaupanje.

"Vesel sem, da mi je Izvršni odbor Košarkarske zveze Slovenije izkazal zaupanje in prepoznal, da smo skupaj na dobri poti. Z vsemi svojimi močmi bom poskušal reprezentanco pripraviti tako, da bo dosegla čim boljše rezultate, o tem, kakšni bodo cilji, pa bomo še govorili z možmi na zvezi. Trudil se bom, da bom vrnil zaupanje tistih, ki so mi ga izkazali, in slovenskim navijačem, ki si to zaslužijo, poskušal zagotoviti čim več radosti. Prepričan sem, da bomo v naslednjih akcijah, še posebej v letu 2013, ki je najpomembnejše, naredili še boljšo ekipo, ki bo igrala še kakovostnejšo igro, več o vsem, kar nas čaka in kar si želimo, pa bomo lahko povedali kasneje. Komaj čakam, že prav nestrpen sem, da spet začnem delati s slovenskimi igralci, predvsem mladimi, ki jih vedno bolj štejem za svoje otroke," je za spletno stran KZS iz Rusije, kjer vodi Lokomotiv Kuban, dejal Božidar Maljković.

Košarkarsko zvezo Slovenije in Maljkovića zdaj čaka načrtovanje akcije za leto 2012, v katerem člani nimajo uradnih tekem, a se bodo zagotovo zbrali in odigrali nekaj pripravljalnih tekem, tudi na slovenskih tleh. O tem kakšna bo sestava ekipe, je za zdaj prezgodaj govoriti, saj bo imel glavno besedo pri tem selektor s strokovnim štabom, ki bo prav tako znan kasneje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.