Šport > Košarka
24 ogledov

Markota: "Za Top 16 do zadnjega kola"

Markota Union Olimpija Galatasaray Boštjan Tacol
Očitno obstaja pravilo, da če si letos kapetan Olimpije, se poškoduješ. Damir Markota je tako nasledil vlogo Gorana Jagodnika. Kljub bolečinam je odigral tekmo z Galatasarayem in analiziral poraz (70:79).

Kaj je šlo tokrat narobe?
Ne bi dejal, da je bilo vse narobe. Imeli smo priložnost, da tekmo odločimo v svojo korist, a nam pri minimalnem zaostanku ni uspelo izkoristiti kar nekaj napadov. Kot da nas v prvih minutah ni bilo na parketu, ko pa smo pokazali željo, nam ni šlo. Nihče od nas ni mogel zadeti. Pokazali smo, da se lahko kosamo z Galatasarayem, in v naslednjih dvobojih bomo iskali zmago.

Je ta poraz še bolj boleč, ker so Turki tekmeci za drugi del?
Ne razmišljam tako. Vsaka tekma je pomembna. Morda je res, da so oni naš neposredni tekmec, a zakaj ne bi mi pri njih zmagali za deset točk? V košarki se vse lahko kaj hitro obrne. Morda na katerem drugem dvoboju presenetimo še kakšnega favorita. Po štirih kolih ni še nič odločenega, za Top 16 se bomo bojevali do zadnjega kola.

Igrali ste po poškodbi rame. Kako se zdaj počutite?
V redu. Več bo znano jutri (četrtek, op. a.), ko se zbudim. Morda sem tokrat prvih nekaj minut bežal od kontaktov, bolelo me je, a sem nato na to pozabil.

Komentarjev 1
  • Nejc Roškar 12:39 13.november 2011.

    http://www.powerplaymanager.com/r773870Ce koga zanima super manager, kjer lahko izberes hokej ali nogomet in se pomeris z ljudmi iz celega sveta.V bodoce pa prihaja se kosarka, tenis, F1, in se mnogo sportov.