Šport > Košarka
165 ogledov

Milović nov trener Zlatoroga

Predrag Milović KZS
Po treh zaporednih porazih sta Košarkarski klub Zlatorog iz Laškega in prvi trener članske ekipe Predrag Jačimović sporazumno prekinila pogodbo, ki je bila veljavna do konca sezone. Nov trener je postal Predrag Milović, ki je nazadnje vodil drugoligaša Postojno.

54-letni trener Predrag Milović se je pred sezono vrnil v drugoligaša Postojno, od koder se je tik pred drugim delom minule sezone Lige Telemach preselil v Grosuplje in tamkajšnjo zasedbo v krstni sezoni med prvoligaši uspešno krmaril do obstanka med elito.

Novi trener bo ekipo Zlatoroga prvič vodil to soboto, ko Laščane v 8. krogu državnega prvenstva čaka težavno gostovanje v Rogaški Slatini (19.00).

Že 24 let v Sloveniji

Milović skoraj celotno trenersko kariero deluje v Sloveniji. Začel jo je v rodni Črni gori, kjer je sprva vodil žensko ekipo Mladosti iz Bara, nato pa deloval tudi v moškem klubu iz istega mesta. V deželico pod Alpami se je prvič podal leta 1989, ko je prevzel vodenje Triglava iz Kranja. V Sloveniji je vodil še Postojno, Helios, Idrijo, Novo Gorico, Kraški zidar, Hopse, Krko, Koper in omenjeno Grosuplje. Bil je tudi trener ženskih ekip Ježice in Neso lhkih.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.