Šport > Košarka
5281 ogledov

"Mislim, da sem na pol Slovenec"

Jimmy Butler Profimedia
Veliki zvezdnik obožuje Gorana Dragića.

Košarkarji Miamija so v prvem krogu končnice še drugič premagali Indiano in v zmagah povedli z 2:0. Pri Vročici je bil znova med najbolj razpoloženimi Goran Dragić, ki je dosegel 20 točk, poleg njega in Duncana Robinsona (24 točk) pa je odlično igral tudi prvi zvezdnik  moštva Jimmy Butler. Ta je zbral 18 točk, 7 skokov, 6 asistenc in dve ukradeni žogi, hkrati pa je odlično odigral v obrambi in dobro ustavljal enega najboljših igralecv po premoru zaradi koronavirusa. T. J. Warren je dosegel 14 točk.

Po tekmi Butler ni skrival navdušenja nad Dragićevo predstavo. Ko je dobil vpašanje, kaj meni o 34-letnem slovenskem košarkarju je tako povedal: "To je moj fant, je eden meni najljubših soigralcev. Preprosto sva se 'zaštekala'. Oba imava rada nogomet, mislim, da sem na pol Slovenec," je svoj odnos z Dragićem pojasnil Butler.

"Preprosto je moj kolega. Je odlična oseba, naredi vse, kar je potrebno za zmago in to ne glede na to, ali začne tekmo na klopi, ali pa kot sedaj, ko je član prve peterke. Je izjemno pameten, naredil bo absolutno vse za kogarkoli. Najpomembneje pa je, da je dokazano zmagovalec," je zaključil Butler.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.