Šport > Košarka
13 ogledov

Načeti Dragić s tribune videl zmago nad Oklahomo

Goran Dragić Igor Kovačič
Phoenix Suns so v domači dvorani dobili pripravljalno tekmo proti Oklahoma City Thunder (88:76), a brez slovenskega zvezdnika Gorana Dragića.

Slovenski reprezentant Goran Dragić je tekmo presedel na klopi zaradi zvina levega gležnja. Dragić je prek Twitterja sporočil, da bo kmalu nared za igro. Dragić, ki je v minuli sezoni Lige NBA na tekmo dosegal povprečno 14,7 točke in 7,4 podaje, se sicer po posebnem programu pripravlja na novo sezono Lige NBA, ki se bo začela čez en teden.

Gerald Green in Eric Bledsoe sta zbrala po 15 točk, P. J. Tucker pa jih je k zmagi Phoenixa dodal 13. Ekipa Oklahoma Cityja je sicer v Arizoni nastopila precej oslabljena, saj so na tekmi manjkali zvezdniki Kevin Durant, Russell Westbrook, Nick Collison in Derek Fisher. Westbrook ima poškodbo kolena, medtem ko so Durant, Collison in Fisher dobili prost večer.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.