Šport > Košarka
29 ogledov

Nachbar okrcal slovenske novinarje

Boštjan Nachbar Youtube
Nekdanji slovenski reprezentant je na družbenih omrežjih vrnil udarec tistim, ki so si ga pretekli konec tedna privoščili.

Slovenski košarkar Boštjan Nachbar je pretekli vikend s Sevillo klonil pri Murcii (80:76), večje pozornosti pa je bilo deležno preigravanje domačina Facunda Campazza, ki je v enem od napadov domiselno zavrtel Nachbarja.

Kot je že običaj ob atraktivnih preigravanjih s(m)o mediji tudi tokrat posnetek predvajali na svojih spletnih straneh, ker je v njem (nehote) sodeloval Nachbar, je bilo vse skupaj še toliko bolj zanimivo za slovenske medije.

Dočakal priložnost za "kontro"

Kljub omenjeni akciji pa gre Korošcu v Španiji odlično, za pretekli mesec si je prislužil tudi nagrado najkoristnejšega igralca elitne španske lige. To je izkoristil za vračanje udarcev tistim, ki so ga (po njegovem mnenju) užalili. 

Na Twitterju je v angleščini in španščini priznanje MVP posvetil svojim soigralcem pri andaluzijskem klubu, v slovenščini pa je predstavnikom sedme sile na sončni strani Alp namenil nekaj pikrih besed. 

"Nagrado MVP španske lige v marcu poklanjam tistim par slovenskim 'novinarjem', ki so baje zapisali, da sem čez vikend doživel 'sramoto kariere'," je zapisal Nachbar.

Velja poudariti, da so si ob potezi Campazza dali duška tudi v Španiji. Posnetek si lahko še enkrat ogledate na spodnjem videu in sami ocenite, ali si zasluži pozornost.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.