Šport > Košarka
30559 ogledov

Neverjetno: navijač zalučal kozarec ledu proti Dončiću, ni se končalo dobro

Dončić in zloglasni navijač Reševalni pas/Twitter
Pri Brooklynu so poskušali narediti vse, da bi zaustavili vročega Luko Dončića (trojni dvojček, 41 točk). Ni jim šlo niti z izdatno pomočjo enega od navijačev, ki je proti Luki Dončiću zalučal kozarec, poln ledu. Policisti so ga zaradi sramotne poteze aretirali.

"Nepotrebno in neumno," je potezo enega od navijačev, ki se je z ledom odločil ohladiti Luko Dončića pred zadnjimi 100 sekundami tekme, ko je bilo ob rezultatu 125:116 praktično že vse odločeno. Poraza očitno goreči privrženec Brooklyna ni najbolje sprejel, na parket je proti Dončiću zalučal kozarec z ledom, a pri tem bil natančen v slogu Brooklynovegova Bena Simmonsa, tako da je kozarec na srečo zletel mimo slovenskega čarovnika na parketu. 

ESPN-ov novinar Tim Bontemps poroča, da je navijač po neprimerni potezi stekel proti izhodnim vratom, a ga je tam zaustavil eden od varnostnikov, nato pa so ga v obravno prevzele lokalne oblasti. Pred kakšnimi obtožbami se bo vročekrvni navijač moral zagovarjati, za zdaj še ni znano. Najverjetneje pa mu bo poteza močno izpraznila denarnico. Več o izjemni predstavi Luke Dončića (41 točk, 11 skokov in 14 podaj) si lahko preberete tukaj. 

Podaja Dončića Noro, noro, noro Šport Dončićeva podaja, o kateri danes govori ves svet Luka Dončić NBA Šport Luka blestel: zmaga ob trojnem dvojčku in 40+ točkah
Komentarjev 2
  • Anja1956 19:06 28.oktober 2022.

    Dončič lahko dobi v Ameriki tudi kuglo v glavo, ne samo led !

  • Avatar Lion007
    Lion007 09:39 28.oktober 2022.

    Res so eni bolani v glavo. Kaj je ta Buxel sploh šel na tekmo. Doma bi gledal tekmo, pa bi v televizor 📺 vrgel kozarec z ledom...