Šport > Košarka
450 ogledov

NBA svet v šoku: nova poškodba velikega zvezdnika

Klay Thompson Golden State Warriors Toronto Raptors Epa
Nove težave za bojevnike, Klay Thompson spet na bolniški.

Košarkarski zvezdnik Klay Thompson pri ekipi Golden State Warriors je zavoljo strgane križne vezi izpustil celotno minulo sezono v severnoameriški ligi NBA, iz tabora kalifornijske ekipe pa so sporočili, da je med današnjim treningom znova utrpel poškodbo na desni nogi.

Golden State Warriors niso sporočili nobene podrobnosti glede nove poškodbe Thompsona, zapisali so le, da bodo "po potrebi posredovali nadaljnje informacije". Po prvih ugibanjih bi lahko šlo za hujšo poškodbo ahilove tetive.

Thompson je bil eden najbolj pomembnih členov v verigi ekipe iz Oaklanda pri zmagoslavjih v ligi NBA v letih 2015, 2017 in 2018.

Kalifornijska ekipa se je v letih 2016 in 2019 prav tako uvrstila v veliki finale, kjer je morala priznati premoč Clevelandu in Torontu.

Thompson se je težje poškodoval prav na lanski šesti finalni tekmi proti Torontu, od tedaj naprej sploh ni igral.

NBA zvezdnik Šport Njegove prve besede po operaciji orosijo oči

Golden State je v minuli skrajšani sezoni zaradi pandemije novega koronavirusa v zahodni konferenci zasedel zadnje, 15. mesto. Na 65 odigranih tekmah je dosegel le 15 zmag in doživel 50 porazov, kar je bil najslabši izkupiček v ligi NBA.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice