Šport > Košarka
8005 ogledov

NBA zvezdnik je mislil, da je Dončić mitološko bitje

Print Screen
Luka Dončić in njegovi tekmeci za nagrado novinec leta v ligi NBA so se pred začetkom All-Star vikenda družili v oddaji Open Court.

V segmentu košarkarske televizijske oddaje Open Court so gostili prve štiri novince lanskega nabora lige NBA. V studiu je ob Deandreju Aytonu (#1), Marvinu Bagleyju III (#2) in Jarenu Jacksonu Jr. (#4) sedel tudi slovenski košarkarski zvezdnik, ki ga je na naboru kot tretjega izbralo moštvo Atlanta Hawks in ga v okviru dogovora, ki je bil sprejet tik pred zdajci, prepustilo Dallas Mavericks.

luka dončić trae young Tvegano Šport Direktor Atlante razkril vse: "Dončića smo zamenjali, ker ..."

Voditelj je novincem med drugim zastavil vprašanje, kaj so pred naborom vedeli o Dončiću, ki je na poti do evropske klubske krone z Real Madridom postal tudi MVP tekmovanja in MVP finala. 

"Pred naborom vsi gledajo vrhunce na YouTubu, koliko ste dejansko vedeli o Luki?" je vprašal sogovornike. Dončić se je ob tem le sramežljivo smehljal.

O Slovencu je bilo pred naborom prelitega ogromno črnila. Tako veliko, da je v očeh nekaterih prerasel v mitološko bitje. "Če povem po pravici, nisem vedel," je začel Bagley III, nakar ga z zabavnim odgovorom prekinil Jackson Jr: "Jaz sem mislil, da je Luka mit."

"Potem sem videl njegove vrhunce na ESPN. Ok, to je torej Luka," je dodal Bagley III. "Prvič sem ga videl na dan nabora, ko je prišel na avtobus. Mi smo bili tam že cel teden. Spraševal sem se, kdo je to. Aha, to je on'," se je prvega snidenja z Dončićem spominjal Jackson Jr. Dončić je pred naborom vedel, s kom bo imel opravka. "Poznal sem jih, vendar ne preveč dobro. Gledal sem tekme," je povedal 19-letnik.

Luka Dončić je po številu tekem (7), na katerih je dosegel 30 točk ali več, uspešnejši kot vsi ostali novinci SKUPAJ (6).

Komentarjev 2
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice