Šport > Košarka
167 ogledov

Nekdanji Dončićev soigralec pozitiven na korono

Harrison Barnes Reševalni pas/Twitter
Še en košarkar lige NBA pozitiven na novi koronavirus.

Ameriški košarkar Harrison Barnes je bil pred odhodom v Orlando, kjer se bo nadaljevala sezona severnoameriške košarkarske lige NBA, pozitiven na novi koronavirus. Košarkar Sacramento Kings zato ni dopotoval na Florido skupaj s soigralci. Nekdanji soigralec Luke Dončića je novico o pozitivnem testu sporočil na družbenih omrežjih.

"Pred odhodom v Orlando sem prejšnji teden prejel pozitivni izid testiranja na covid-19. Pretežno sem brez simptomov bolezni. Sem v karanteni in spoštujem številne zdravstvene protokole, dokler mi ne bodo dovolili odhoda v Orlando," je zapisal Barnes.

Slednji je bil prvak lige NBA z Golden State Warriors v sezoni 2014/15, leto kasneje pa se je pridružil moštvu Dallas Mavericks, kjer je v sezoni 2018/19 štiri mesece in pol igral tudi z Luko Dončićem.

Telički iz Teksasa so ga nato poslali v Sacramento, s katerim je v tej sezoni pred prekinitvijo zaradi pandemije novega koronavirusa zasedal 11. mesto zahodne konference. Od mest, ki vodijo v končnico so oddaljeni štiri zmage.

Kralji so ena izmed 22 ekip, ki bodo od 30. julija nadaljevale sezono v ligi NBA. Med njimi bodo tudi vse tri ekipe s slovenskimi košarkarji. V športnem kompleksu zabaviščnega parka Walt Disney v Orlandu bodo igrali Luka Dončić (Dallas Mavericks), Goran Dragić (Miami Heat) in Vlatko Čančar (Denver Nuggets).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.